Full 1
Welcome to
Global Entrepreneurship Academy
Full 1
Full 2
Trainings
Learn all the necessary steps you need to achieve success
Full 2
Full 3
Learn
The key factors to succeed in business
Full 3
PlayPause
previous arrow
next arrow

Pse Akademia GEA?

SEPSE NE GEA JU DO TE MESONI – GJITHÇKA QE NUK JUA MESON UNIVERSITETI – AKADEMIA GEA  SJELL TEK JU ATË QË SOT ËSHTË SFIDA BOTËRORE PËR EDUKIMIN SIPËRMARRËS. AKADEMIA GEA TEJKALON EDUKIMIN TRADICIONAL DUKE SJELL NË AUDITOR DIJET TEORIKE DHE EKSPERIENCAT MË TË MIRA SIPËRMARRËSE

edukime & Trajnime Multidimensionale

Edukim & Trajnim Multidimensional 3 Mujor në Degën "Ekspert Imobiliar & E-pronat"

Edukim & Trajnim Multidimensional 3 Mujor në Degën "Sipërmarrje & Menaxhim"

Edukim & Trajnim Multidimensional 5 Mujor në Degën "Ekspert Imobiliar & E-pronat"

Edukim & Trajnim Multidimensional 5 Mujor në Degën "Sipërmarrje & Menaxhim"

Edukim & Trajnim Multidimensional 3 Mujor Në Degën Ekspert Imobiliar & E-Pronat

Edukim & Trajnim Multidimensional 5 Mujor Në Degën Ekspert Imobiliar & E-Pronat

Edukim & Trajnim Multidimensional 3 Mujor Në Degën E Sipermarrje & Menaxhim

Edukim & Trajnim Multidimensional 5 Mujor Në Degën E Sipermarrje & Menaxhim ​

Shkolla Amerikane e Suksesit

Misioni

Të jemi një faktor i rëndësishëm dhe me ndikim, në promovimin e rolit të sipërmarrjes në shoqëri. Të zhvillojmë iniciativa te reja dhe inovative, të sfidojmë status-quonë, për te zhvilluar dhe rritur në nivele të larta, të njëjta me ato perēndimore, aftësitë sipërmarrëse, jo vetëm te sipërmarrësit e ekzistues, por edhe më shumë te sipërmarrësit e rinj.

Vizioni

Të realizojmë të gjitha trajnimet që janë të nevojshme për sipërmarrjen. Të bëhemi institucioni numër 1 në të gjithë teritorin ku flitet shqip dhe të krijojmë një vlerë të shtuar dhe konkuruese në kapacitetet njerëzore të sipërmarrjeve.

Vlerat tona

Misioni i ndryshimit - profesionalizmi - mendësia e arritjes - integriteti - energjia pozitive - dashuria njerëzore - ndjekja e ëndrrës

Aplikim

Na Ndiqni
sqSQ
Scroll to Top

become part of our training

Register Now

Contact us for more information

×

Powered by WhatsApp Chat

× Ju mund të na shkruani këtu..