Akademia GEA

Gjithçka që nuk jua mëson Universiteti

Anëtarët e Bordit të Akademisë GEA

Gentjan Shaqiri

Dr. Gentjan Shaqiri

Profesor në Lidership & Menaxhim 

MBA-Ing Afrim Osmani (2)

MBA-Ing Afrim Osmani

CEO i Akademia GEA, Profesor në Sipërmarje & Menaxhim

Dritan Mezini

Dritan Mezini

Themelues i DM Consulting & Bashkëthemelues i duapune.com 

Avinash Ananda

Avinash Ananda

Ekspert në Lidership & Sukses

Loreta Peci

Loreta Peci

Partnere & CEO e PwC Albania & Kosovo

Armelida Shtiza

Armelida Shtiza

CEO e The SunSet & Ekspert në Pronat e Patundshme

Toni Najdeski

Toni Najdeski

Drejtor Kreativ i Akademia GEA & Ekspert në Dizajn & Filmim

Promo-GoogleDisplayNetwork-Small Square (1)

Gerti Boshnjaku

Themelues i Business Magazine Albania & CEO i New Media Communications

Amir Esmaeilakhtar

Amir Esmaelakhtar

Profesor në Marketing Digital & Sipërmarrës

Tomi Kallanxhi

Tomi Kallanxhi

CEO i shpi.al & Big Media Expert

Valer Pinderi

Valer Pinderi

CEO i Aladini & Bukinist 

Misioni

Misioni i Geas është që të sjellë tek studentët e saj njohuritë e përditësuara teorike dhe praktikat sipërmarrëse. Kjo gjë realizohet nëpërmjet trajnerëve, pjesa më e madhe e të cilëve janë profesorë dhe sipërmarrës të suksshëm.

Të jemi një faktor i rëndësishëm dhe me ndikim, në promovimin e rolit të sipërmarrjes në shoqëri.
Të zhvillojmë iniciativa të reja dhe inovative, të sfidojmë status-quonë, për të zhvilluar dhe rritur në nivele të larta, të njëjta me ato perēndimore, aftësitë sipërmarrëse, jo vetëm për sipërmarrësit e ekzistues, por edhe më shumë për sipërmarrësit e rinj.

Vizioni

Të realizojmë të gjitha trajnimet që janë të nevojshme për sipërmarrjen. Të bëhemi institucioni numër 1 në të gjithë territorin ku flitet shqip dhe të krijojmë një vlerë të shtuar dhe konkuruese në kapacitetet njerëzore të sipërmarrjeve.

Vlerat Tona

Misioni i ndryshimit - profesionalizmi - mendësia e arritjes - integriteti - energjia pozitive - dashuria njerëzore - ndjekja e ëndrrës

sqSQ
×

Welcome to GEA Academy

× Ju mund të na shkruani këtu..