Për herë të parë në Shqipëri, nga Global Entrepreneurship Academy,

një kurrikul multidimensionale për degët e:

1. “Sipërmarrje dhe Menaxhim” &
2. “Real Estate dhe E-Pronat”

me module dhe praktika aplikative bashkekohore sipas Rruges Amerikane te Sipërmarrjes.

Ne ju ofrojme ‘Edukim dhe Trajnim’ ne formen e nje mini-MBA-je te sintetizuar pergjate nje periudhe kohore 3 ose 5 mujore (sipas zgjedhjes suaj) nga trajnerë, pjesa më e madhe e të cilëve janë profesorë dhe në të njëjtën kohë ekspertë ose sipërmarrës të suksesshëm në fushat e tyre perkatese të ekspertizës. Ne perfundim te kurrikules multidisiplinore te Global Entrepreneurship Academy, ju do te mund te rriteni si menaxhere biznesi dhe imobiliare, konkurrente ne treg.

Po ndajme me ju 6 arsye se PSE ia vlen te zgjedhesh Akademine GEA.

Per me shume informacon mbi paketat, permbajtet e lendeve dhe vleren e trajnimeve, mund te vizitoni linket ne vazhdim:

“Real Estate dhe E-Pronat” 3 mujor 
“Real Estate dhe E-Pronat” 5 mujor 
“Sipërmarrje dhe Menaxhim” 3 mujor 
“Sipërmarrje dhe Menaxhim” 5 mujor 


Kemi gjithashtu nje OFERTE te vecante per miqte e ekosistemit ku Akademia GEA operon:

Nese zgjidhni paketen 3 mujore, per 2 persona vlera do te jete 500 euro
Nese zgjidhni paketen 5 mujore, per 2 persona vlera do te jete 800 euro

Akademia GEA ju mirepret!
 
Kemi deshire qe ne fotografine e rradhes, te jesh dhe TI pjese e grupit tone, qe nder te tjera, forcon network-un dhe bashkepunimet; e ku ka me mire se t’ia nisesh nga DIJA!

 

GLOBAL ENTREPRENEURSHIP ACADEMY – THINK LIKE AN INNOVATOR!
sqSQ
×

Welcome to GEA Academy

× Ju mund të na shkruani këtu..