GEA Academy

Everything the University Does Not Teach You

GEA Academy Board Members

Gentjan Shaqiri

Dr. Gentjan Shaqiri

Professor of Leadership & Management 

MBA-Ing Afrim Osmani (2)

MBA-Ing Afrim Osmani

Ceo of GEA Academy Professor of Entrepreneurship & Management

Dritan Mezini

Dritan Mezini

Founder of DM Consulting & Co-founder of duapune.com 

Avinash Ananda

Avinash Ananda

Expert in Leadership & Success

Loreta Peci

Loreta Peci

Partner & CEO of PwC Albania & Kosovo

Armelida Shtiza

Armelida Shtiza

CEO of The SunSet & Real Estate Expert

Toni Najdeski

Toni Najdeski

Creative Director of GEA Academy & Expert in Design & Film

Promo-GoogleDisplayNetwork-Small Square (1)

Gerti Boshnjaku

Founder of Business Magazine Albania & CEO of New Media Communications

Amir Esmaeilakhtar

Amir Esmaelakhtar

Professor in Digital Marketing & Entrepreneurship

Tomi Kallanxhi

Tomi Kallanxhi

CEO of shpi.al & Big Media Expert

Valer Pinderi

Valer Pinderi

CEO of Aladini & Bukinist 

Mission

Misioni i Geas është që të sjellë tek studentët e saj njohuritë e përditësuara teorike dhe praktikat sipërmarrëse. Kjo gjë realizohet nëpërmjet trajnerëve, pjesa më e madhe e të cilëve janë profesorë dhe sipërmarrës të suksshëm.

To be an important and influential factor in promoting the role of entrepreneurship in society.
Të zhvillojmë iniciativa të reja dhe inovative, të sfidojmë status-quonë, për të zhvilluar dhe rritur në nivele të larta, të njëjta me ato perēndimore, aftësitë sipërmarrëse, jo vetëm për sipërmarrësit e ekzistues, por edhe më shumë për sipërmarrësit e rinj.

Vision

To carry out all the trainings that are necessary for entrepreneurship. To become the number 1 institution in the entire territory where Albanian is spoken and to create an added and competitive value in the human capacities of enterprises.

Our values

Mission of change - professionalism - mentality achievement - integrity - positive energy - human love - dream pursuit

en_USEN
×

Welcome to GEA Academy

× Write to us here...