GEA Masterclass 6×6+1

Ja një mundësi që nuk duhet humbur: GEA Masterclass – një shortcut koncentrat i 6 fushave thelbësore të biznesit që çdo sipërmarrës ambicioz duhet t’i zotërojë në maksimum: {Sipërmarrje} {Menaxhim} {Marketing} {Transaksione te suksesshme} {Zhvillim personal} {Lidership} Por pse ne? Pse GEA? Pas 3 vitesh që nga hapja e akademisë, mund të themi me krenari …

GEA Masterclass 6×6+1 Read More »

Pse ia vlen të trajnohesh si agjent imobiliar në akademinë GEA?

Praktikat e përditshme vazhdojnë të theksojnë rëndësinë e zgjedhjes së një agjenti imobiliar jo vetëm të besueshëm, por dhe profesional kur vjen puna për të zgjedhur vendbanimet tona si dhe objekte të tjera interesi. Nuk bëhet fjalë vetëm për apartamente ose vila për të jetuar, apo për të marrë me qira, por dhe për mjediset …

Pse ia vlen të trajnohesh si agjent imobiliar në akademinë GEA? Read More »

Trendi #2: IOT (Internet of Things – Interneti i gjerave)

Pershendetje … sipermarres? … Akademike? Po sikur me mire, biznesmene shqiptare nderkombetare dhe miq te akademise globale te sipermarrjes? Ne akademine GEA kemi rezervuar nje hapesire te vogel per artikuj te ndryshem lidhur me sipermarrjen, keshilla mes miqsh dhe profesionistesh dhe here pas here, pse jo, dhe surpriza interesante; te gjithe kemi deshire te argetohemi …

Trendi #2: IOT (Internet of Things – Interneti i gjerave) Read More »

Trendi #1: Aplikacionet-Web pa kod po behen gjithmone dhe me shume “mainstream”

Pershendetje … sipermarres? … Akademike? Po sikur me mire, biznesmene shqiptare nderkombetare dhe miq te akademise globale te sipermarrjes? Ne akademine GEA kemi rezervuar nje hapesire te vogel per artikuj te ndryshem lidhur me sipermarrjen, keshilla mes miqsh dhe profesionistesh dhe here pas here, pse jo, dhe surpriza interesante; te gjithe kemi deshire te argetohemi …

Trendi #1: Aplikacionet-Web pa kod po behen gjithmone dhe me shume “mainstream” Read More »

Çfarë përfitoj nga edukim-trajnimi “Sipërmarrje & Menaxhim?

Përshëndetje miq të GEAs! Sa e sa herë e kemi pyetur të gjithë veten: “Po mirë, edhe çfarë do të fitoj nga ky trajnim?” sa herë na kanë propozuar një ofertë të re për të ndjekur një workshop ose seancë informuese në lidhje me profesionin tonë ose biznesin që drejtojmë? Ne te GEA, e kemi …

Çfarë përfitoj nga edukim-trajnimi “Sipërmarrje & Menaxhim? Read More »

Çfarë përfitoj nga edukim-trajnimi “Ekspert Imobiliar & E-pronat?

Përshëndetje miq të GEAs! Sa e sa herë e kemi pyetur të gjithë veten: “Po mirë, edhe çfarë do të fitoj nga ky trajnim?” sa herë na kanë propozuar një ofertë të re për të ndjekur një workshop ose seancë informuese në lidhje me profesionin tonë në tregun e pasurive të paluajtshme? Ne te GEA, …

Çfarë përfitoj nga edukim-trajnimi “Ekspert Imobiliar & E-pronat? Read More »

Pse janë brendimi dhe dizajni kaq të rëndësishëm për një biznes?

Miq të GEAs! Mendoni për një çast sikur të mos ekzistonte koncepti i dizajnit; jo vetëm ai grafik dhe ilustrues, por edhe në interior dhe eksterior. Vetëm mendojeni për pak çaste. Pamje utopike, apo jo? Do të ecnit në rrugë në kërkim të lokalit ku keni lënë takim me mikun tuaj, por nuk do të …

Pse janë brendimi dhe dizajni kaq të rëndësishëm për një biznes? Read More »

3 Mjete dhe Teknika për Vendimmarrje të Përmirësuar

🎯 Miq të GEAs! Ju e dini edhe vete se drejtuesit e bizneseve marrin ndoshta edhe qindra vendime çdo ditë, shumë prej të cilave ndikojnë në suksesin e tyre në tërësi. Procesi tipik i vendimmarrjes përfshin përcaktimin e problemit, mbledhjen e informacionit, identifikimin e alternativave, zgjedhjen midis tyre dhe rishikimin/monitorimin e rezultateve. 3 mjetet dhe …

3 Mjete dhe Teknika për Vendimmarrje të Përmirësuar Read More »

en_USEN
×

Welcome to GEA Academy

× Write to us here...