Marrëdhënia me GEA-n është fantastike, sikur njihemi prej vitesh me profesorin dhe grupin fantastik. Në GEA marrëdhënia jonë nuk mbeti vetëm në kuadrin e edukimit por network-u ynë është kaq i larmishëm dhe me organizime kaq të bukura sa vështirë te ndahesh me këtë grup sepse ne ndajmë thuajse të njëjtat ide dhe objektiva.
Si nje profesionist i vetepunesuar ne fushen e interior design, i vleresoj shume modulet e deges “Ekspert imobiliar dhe e-pronat” ne funksion te punes sime, pasi lidhja mes tyre me dha mundesine te kuptoj si mund te fokusohem dhe investohem ne te ardhmen ne fushen e pasurive te paluajtshme.
Kam ndjekur me përkushtim çdo orë trajnimi, çdo modul të degës "Sipërmarrje dhe Menaxhim", e kam ndjerë që po sistemoj gjithë çfare kisha mësuar praktikisht ndër vite. Tashmë isha më e sigurt për të startuar e sigurt rrugëtimin tim sipërmarrës.
Zgjodha Akademine GEA, sepse me ofroi nje edukim nga trajnere që jane njekohesisht dhe sipërmarrës te suksesshem. Praktikat qe ndoqem dhe mesuam jane teresisht te zbatueshme ne biznes. GEA me ndihmoi te zgjeroj pritshmerite e mia ne sipermarrje dhe te ndertoj hap pas hapi gjithcka qe kam menduar dhe enderruar deri tani.
en_USEN
×

Welcome to GEA Academy

× Write to us here...