Për herë të parë në Shqipëri, Global Entrepreneurship Academy

vjen me një kurrikul multidimensionale dhe kompetitive me kurrikulat e akademive europiane në degët

 1. “Sipërmarrje dhe Menaxhim” &

2. “Ekspert immobiliar dhe E-Pronat”

me module dhe praktika aplikative bashkëkohore sipas Rrugës Amerikane të Sipërmarrjes.

Për të gjithë të regjistruarit brenda muajit dhjetor, një ofertë *speciale* 

“Early-Bird”

Telefononi në +355 69 202 0558 ose dërgoni një e-mail në adresën tonë: [email protected] 

 

   Por, më parë, le të njihemi:

Në akademinë GEA, ne ofrojmë ‘Edukim dhe Trajnim’ në formën e një mini-MBA-je të sintetizuar përgjatë një periudhe kohore 3 ose 5 mujore (sipas zgjedhjes suaj) nga trajnerë, pjesa më e madhe e të cilëve janë profesorë dhe në të njëjtën kohë ekspertë ose sipërmarrës të suksesshëm në fushat e tyre përkatëse. Në perfundim të kurrikulës sonë multidisiplinore, ju do të mund të rriteni si menaxherë biznesi dhe menaxherë në fushën e pasurive të paluajtshme.
Dija dhe ekspertiza që do të merrni në GEA do të zhvillojë sfidat tuaja të menaxhimit dhe sipërmarrjes në menyrë që t’i përdorni jo vetëm në Shqipëri por dhe në të gjithë hapësirën globale.

Programi i përditësuar i akademisë sonë është i fokusuar thelbësisht në menaxhim në kushtet e sotme të zhvillimit të fuqishëm të inovacionit.

Për më shumë informacion mbi paketat, përmbajtet e lëndëve dhe vlerën e trajnimeve, mund të vizitoni linket në vazhdim të website-it tonë: 


Përpiqemi të qëndrojmë në kontakt me ju rregullisht në rrjetet tona sociale, në formën e këshillave, sugjerimeve dhe motivimit të përditshëm dedikuar sipërmarrësve dhe mbi të gjitha, njerëzve që synojnë të bëhen të suksesshëm!

Gjithashtu, mund të na kontaktoni nëpërmjet e-mail-it tonë ose numrit të telefonit:

E-mail: [email protected]  WhatsApp: +355 69 202 0558

GLOBAL ENTREPRENEURSHIP ACADEMY – THINK LIKE AN INNOVATOR!

Ju mirëpresim!

sqSQ
×

Welcome to GEA Academy

× Ju mund të na shkruani këtu..