Për herë të parë në Shqipëri nga Global Entrepreneurship Academy 

një kurrikul multidimensionale për degët e:

1. “Sipërmarrje dhe Menaxhim” &  2. “Real Estate dhe E-Pronat”

Ne ofrojmë edukim dhe trajnim multidimensional 3 mujor dhe 5 mujor të zhvilluar nga profesorë të njohur dhe sipërmarrës që vijnë nga bota e biznesit, organizatave dhe shoqatave, me një ekspertizë shumëvjecare dhe konkrete në tregun shqiptar por jo vetëm. Trajnimi zhvillohet ne gjuhen shqipe.

E vecanta e GEAs? Me ne, cdo gjë që do të mësoni është plotësisht aplikative.

Diferenca kryesore mes kurrikulës 3 mujore dhe 5 mujore qëndron në faktin se:

Përgjatë 3 muajve në degën “Real Estate dhe E-Pronat” ju përgatiteni si një agjent i kompletuar imobiliar me njohuritë bazë të tregut dhe mund të filloni praktikën tuaj të punës me kompetenca e plota, si dhe  në degën “Sipërmarrje dhe Menaxhim” si një menaxher bizesi me aftësi në nivel Senior për të drejtuar një sipërmarrje.    

ndersa

Në përfundim të 5 muajve ju jeni plotësisht i përgatitur për të qenë një kandidat i suksesshëm në hapjen e një sipërmarrjeje tuajën personale.

PSE të zgjedhim Akademinë GEA?

Të kesh një MBA në fushën e sipërmarrjes është shumë mirë, por të kesh një Edukim-Trajnim në Akademinë GEA do të thotë një kohë më e shkurtër e shpenzuar, një dije tëresisht aplikative nga trajnerë, pjesa më e madhe e të cilëve janë profesorë dhe në të njëjtën kohë ekspertë ose sipërmarrës të suksesshëm në fushat e tyre të ekspertizës.. Kjo është Rruga Amerikane e Sipërmarrjes.

Nëse telefononi tani ose dërgoni një e-mail me kodin #GEASezoni2, ju do të përfitoni 15% zbritje nga cmimi normal i trajnimit. Nëse vini së bashku me një mik, do të përfitoni 20% ulje secili.

Por, të gjithë e dime se “Një fotografi flet me shumë se 1000 fjalë” ndaj po ndajmë me ju linkun e albumit të eventit të ndarjes së certifikatave të sezonit të parë të GEAs për t’u njohur vërtetë më shumë.

Ju falenderojmë për kohën që i dedikuat leximit të këtij e-mail-i.
Shpresojmë t’ju takojmë së shpejti në klasën tonë virtuale. 
Së bashku, let’s #thinklikeaninnovator

sqSQ
×

Welcome to GEA Academy

× Ju mund të na shkruani këtu..