A few words about

Global Entrepreneurship Academy

Global entrepreneurship academy

Anëtarët e Bordit të Akademisë GEA

Vivamus consectetuer hendrerit lacus. Vivamus quis mi. Nulla porta dolor. Duis arcu tortor, suscipit eget, imperdiet nec, imperdiet iaculis, ipsum. Praesent blandit laoreet.
Gentjan Shaqiri

Dr. Gentjan Shaqiri

Profesor në Lidership & Menaxhim 

MBA-Ing Afrim Osmani (2)

MBA-Ing Afrim Osmani

CEO i Akademia GEA, Profesor në Sipërmarje & Menaxhim

Dritan Mezini

Dritan Mezini

Themelues i DM Consulting & Bashkëthemelues i duapune.com 

Avinash Ananda

Avinash Ananda

Ekspert në Lidership & Sukses

Loreta Peci

Loreta Peci

Partnere & CEO e PwC Albania & Kosovo

Armelida Shtiza

Armelida Shtiza

CEO Tirana Immobiliare & Ekspert në Pasuritë Patundshme

Toni Najdeski

Toni Najdeski

Drejtor Kreativ i Akademia GEA & Ekspert në Dizajn & Filmim

Gerti Boshnjaku

Themelues i Business Magazine Albania & CEO i New Media Communications

Amir Esmaeilakhtar

Amir Esmaelakhtar

Profesor në Marketing Digital & Sipërmarrës

Tomi Kallanxhi

Tomi Kallanxi

CEO i shpi.al & Big Media Expert

Valer Pinderi

Valer Pinderi

CEO i Aladini & Bukinist 

Misioni

Misioni i Geas është që të sjelli tek studentet e saj njohuritë e përditësuara teorike dhe praktikat sipërmarrëse. Kjo gjë realizohet nëpërmjet trajnerëve, pjesa më e madhe e të cilëve janë profesor dhe sipërmarrës të suksshëm.

Të jemi një faktor i rëndësishëm dhe me ndikim, në promovimin e rolit të sipërmarrjes në shoqëri.
Të zhvillojmë iniciativa te reja dhe inovative, të sfidojmë status-quonë, për te zhvilluar dhe rritur në nivele të larta, të njëjta me ato perēndimore, aftësitë sipërmarrëse, jo vetëm te sipërmarrësit e ekzistues, por edhe më shumë te sipërmarrësit e rinj.

 

Vizioni

Të realizojmë të gjitha trajnimet që janë të nevojshme për sipërmarrjen. Të bëhemi institucioni numër 1 në të gjithë teritorin ku flitet shqip dhe të krijojmë një vlerë të shtuar dhe konkuruese në kapacitetet njerëzore të sipërmarrjeve.

Vlerat Tona

Misioni i ndryshimit - profesionalizmi - mendësia e arritjes - integriteti - energjia pozitive - dashuria njerëzore - ndjekja e ëndrrës

sqSQ
×

Welcome to GEA Academy

× Ju mund të na shkruani këtu..