GEA – Global Entrepreneurship Academy pas përfundimit të sezonit të parë të suksesshëm, starton sezonin e dytë në Edukimin & Trajnimin Multidimensional në Degën e Sipërmarrje & Menaxhim.

Akademia ka përgatitiur kurikulën e Edukimit & Trajnimin 5-mujor, në mënyrë që në mbarim çdonjeri është gati me dijen që ka marrë, të krijojë sipërmarrjen e tij.

Trajnimi është i konceptuar mbi tre shtylla kryesore, që janë edhe metodat e sotme në shkollat profesionale Amerikane dhe Europiane.

1. Kurrikula akademike të përditësuara.

2. Praktika interaktive të marra si Case study nga kompanitë më të njohura perëndimore.

3. Literatura, që do të përdoret do të jetë amerikane.

Ky trajnim interaktiv do t’ju mësojë dhe zhvillojë aftësitë sipërmarrëse, menaxheriale dhe të marketingut. 

                                 Njohja me shkollën e suksesit.

Për kë është i përshtatshëm ky trajnim?

Për kë është i përshtatshëm ky trajnim?

 • Për sipërmarrësit e fushave të ndryshme të biznesit, duke përfshirë edhe krijuesit e startup-eve.
 • CEO-t, Menaxherët dhe Drejtuesit e Profesioneve të lira.
 • Për menaxherët dhe ata që duan të nisin rrugëtimin fushën e biznesit.
 • Veçanërisht ata që duan të zhvillojnë aftësitë sipërmarrëse dhe menaxheriale në mënyrë që të ndryshojnë rrënjësisht mentalitetin, të rrisin në mënyrë të ndjeshme pritshmëritë, duke maksimalizuar arritjet e tyre.
 •  Secili nga kandidatët, që ka mbaruar shkollën e mesme dhe është mbi 18 vjeç, ka një bachelor apo ka mbaruar master shkencor është një kandidat i mundshëm për të kryer këtë Trajnim multidimensional.

Ky Trajnim Multidimensional do të eksplorojë dhe shterojë këto fusha dhe disiplina:

 • ➞ Zhvillimin personal, si një nga asetet më të rëndësishme për të qenë nesër i suksesshëm.
  ➞ Sipërmarrjen si disiplinën kryesore të kësaj dege multi-dimesionale.
  ➞ Menaxhimi në të gjitha dimensionet e tij – Art – Shkencë – Praktikë.
  ➞ Strategji Marketingu dhe Marketing Digjital, si forma e vetme sot, për të realizuar një komunikim digjital në një organizatë apo kompani.
  ➞ Njohuri Kontabiliteti për menaxherët dhe sipërmarrësit, si dhe Planifikim financiar.
  ➞ Fuqia e Lidershipit, Lidershipi në biznes dhe format më të suksesshme të tij sot, në kompanitë perëndimore.
  ➞ Menaxhim Strategjik i Burimeve Njerëzore dhe metodat e fundit të rekrutimit dhe seleksionimit.
  ➞ Funksionimi Ligjor dhe financiar i një organizate biznesi – Tregjet e kapitaleve & Bursa
  ➞ E – Commerce, si të përdorim të gjitha teknikat e duhura, për shit-blerje online.
  ➞ Shitjet do të sillen tek ju si një nga aftësitë më të rëndësishme të një menaxheri.
  ➞ Praktikat më të mira sipërmarrëse të realizuara në Shqipëri, do të sillen tek ju, nga sipërmarrësit më të suksesshëm sot në Shqipëri. ➞ Si të përdorim dhe kuptojmë filmin,infografikat,posterat, banerat.                                                                                                                  ➞ Si të menaxhojmë të gjitha proceset e punës nëpërmjet celularit. Platformat dhe aplikacionet që nevojiten.                                              ➞ Përgatitja dhe prezantimi i një Plani Biznesi.

Kohëzgjatja e Trajnimit

Trajnimi fillon më 30 Tetor 2020 dhe mbaron në 24 Mars 2021. Të mërkuren dhe të Premten, ora 18:00 – 20:00.

Vendndodhja

Trajnimi do të zhvillohet online në Platformën Zoom Meeting.

Tarifa e Trajnimit

Pagesa është 799 euro. Pagesa realizohet me këste, nëse është paguar fillimisht tarifa minimale 100 euro. Pagesa e mbetur prej 700 euro paguhet me 2 këste. Nëse realizohet pagesa menjëhere është 700 euro. Nëse dikujt nga pjesëmarrësve, nuk i kënaqen pritshmëritë, mund të largohet që pas modulit të parë, duke tërhequr edhe shumën e 100 eurove të regjistrimit.

Certifikatë​

Të gjithë pjesëmarrësit në trajnim do të pajisen me certifikatë.

Contact Us
to Get More Information

Për t’u bërë pjesë e trajnimit, dërgoni një email në:

sqSQ
×

Welcome to GEA Academy

× Ju mund të na shkruani këtu..